— Snel op de hoogte van de beste podcasts

šŸ¤– Let op: Dit is een experiment. De teksten op deze website zijn automatisch gegenereerd door een AI-bot, waardoor ze mogelijk onvolledig en onbetrouwbaar kunnen zijn.
Over deze website →

Kies je stijl
Weer een dag

#528 - MARGJE EN TIJS ACHTERAF TOCH DROOMKOPPEL - woensdag 12 juni 2024

Weer een dag

In de podcast "Weer een dag" bespreken Gijs Groentenman en Marcel van Roosmalen de zogenaamde positieve impact van online therapie, terwijl ze ongetwijfeld hun eigen therapeutische sessies nodig hebben na het aanhoren van Thijs' creativiteit. Tussendoor worden we getrakteerd op flarden van oppervlakkige vrolijkheid, zoals een olifant die blijkbaar belangrijk genoeg is om een tweeling te baren in Thailand. Milieubewustzijn wordt aangestipt met de standaard boodschap van het vermijden van plastic, alsof dat de wereld zal redden van de ondergang. En alsof dat nog niet genoeg is, worden werknemers bij Afas beloond met een vrije dag om aan zichzelf te werken, alsof een extra dagje vrij hen zal transformeren tot betere, meer gebalanceerde individuen. Tim Hofman en een oranje geverfd tankstation voor het EK voegen nog wat kleurrijke onzin toe aan deze algehele farce van positiviteit. GreenJoyce probeert dan weer op te laden met zogenaamde positieve energie uit wind en zon, omdat dat natuurlijk zal leiden tot een wereld vol vrolijkheid. Al met al, een kakofonie van schijnbaar optimisme die de echte problemen van de wereld slechts oppervlakkig aanraakt.

Lees meer ā†’
Weer een dag

#525 - GOEDE DADEN PRINS BERNHARD BLIJVEN ONDERBELICHT - vrijdag 7 juni 2024

Weer een dag

Deze aflevering wordt nog samengevat...

frans timmermans / caroline van der plas / jozef en olga / veteranen / prinsen margarita šŸ¼ bamigo / code: WEER25 productie: meer van dit / info@meervandit.nl / muziek: keez groenteman Hosted on Acast. See...

Lees meer ā†’
Weer een dag

#524 - RUSSISCHE DREIGING SPEELT BNNVARA IN DE KAART - donderdag 6 juni 2024

Weer een dag

Deze aflevering wordt nog samengevat...

fris zomerweer / verkiezingen / hogeschool velp / open dialoog / suzanne kunzeleršŸ¼ bamigo / code: WEER25productie: meer van dit / info@meervandit.nl / muziek: keez groenteman Hosted on Acast. See...

Lees meer ā†’
Weer een dag

#523 - TELEGRAAF MISBRUIKT DIERENARTS BART IN HETZE TEGEN VELUWE - woensdag 5 juni 2024

Weer een dag

Deze aflevering wordt nog samengevat...

nummerbord / de boer / kippen / arnheim / fidan ekizšŸ¼ bamigo / code: WEER25productie: meer van dit / info@meervandit.nl / muziek: keez groenteman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Lees meer ā†’
Kies je stijl
Weer een dag

#522 - SNEUVELBEREIDHEID NEDERLANDER KAN NOG VEEL HOGER - dinsdag 4 juni 2024

Weer een dag

In de podcast wordt een bonte mix van onderwerpen aangesneden, variƫrend van belastingverhogingen op boeken en kranten tot het belang van linnen kleding en de zomerkledingcollectie van Bamigo. Alsof dat nog niet genoeg is, worden we getrakteerd op een wervelwind van topics, zoals garnalenprijzen, het eten van insecten, pulsvisserij, en het herstel van de Noordzee - allemaal met een vleugje vrouwelijke betrokkenheid bij besluitvorming. En laten we vooral de diepzee-avonturen niet vergeten, inclusief onderzeeƫrs, zeebodemonderzoek en de bereidheid van Nederlanders om het vaderland te verdedigen - alsof we in een Koude Oorlog-tijdperk zijn beland. Te midden van dit alles worden we getrakteerd op absurde gesprekken over oorlogsvoorbereidingen, Sumatraanse tijgers in Blijdorp Zoo en de vraag of dieren wellicht onze echte vrienden zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we af met wat reclame-informatie en een vrolijke groet voor een 'fijne dag', alsof dat ons alles doet vergeten wat we net hebben gehoord. Kortom, een podcast die meer vragen oproept dan antwoorden geeft, en waar de cynische chaos regeert.

Lees meer ā†’
Weer een dag

#521 - CLAUDIA SHEINBAUM EN HALLA TOMASDOTTIR VROUWELIJKE LEIDERS OM VAN TE SMULLEN - maandag 3 juni 2024

Weer een dag

Deze aflevering wordt nog samengevat...

ahmed marcouch / verkiezingen / bamboe / beieren / regen šŸ¼ bamigo / code: WEER25 productie: meer van dit / info@meervandit.nl / muziek: keez groenteman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more...

Lees meer ā†’
Kies je stijl
Weer een dag

#520 - GEEF NICKI MINAJ HAAR VOORGEDRAAIDE JOINT TERUG - vrijdag 31 mei 2024

Weer een dag

In een chaotische wirwar van onderwerpen en zijpaden, weet Marcel van Roosmalen in deze podcastaflevering moeiteloos te schakelen tussen het gebrek aan kennis van verkeersregels bij automobilisten, de dubieuze praktijken van sponsor Upway die refurbished e-bikes aanbiedt, en het veiligstellen van je waardevolle spullen tegen diefstal op De Grundel school. Alsof dat nog niet genoeg is, worden reanimatiecursussen, gezonde voeding, oververmoeidheid, valpartijen, tatoeages met medische instructies, vrijgezellenfeestjes, en zelfs de verkoop van chocoladepenissen erbij gehaald. Oh, en laten we vooral de arrestatie van Nicki Minaj op Schiphol wegens voorgedraaide joints en de kritiek op politieoptreden tegen drugsgebruik niet vergeten. Dit alles verpakt in een rommelige mix van Nederlandse en Spaanse verboden uitspattingen, politieoptreden in de Ziggo Dome en een aankomend optreden in Arnhem. Een verwarrend gesprek dat gelukkig eindigt met de obligate goede wensen voor het weekend - alsof dat alles wat besproken is, kan doen vergeten.

Lees meer ā†’
Weer een dag

#519 - GOVERT SCHILLING EN MAARTEN KEULEMANS - donderdag 30 mei 2024

Weer een dag

Deze aflevering wordt nog samengevat...

dick schoof / caroline van der plas / joy delima / huub stapel / sven kockelmann šŸ’¤ mattsleeps / code: weereendag productie: meer van dit / info@meervandit.nl / muziek: keez groenteman  Hosted on Acast....

Lees meer ā†’
Kies je stijl
Weer een dag

#515 - YOUP VAN ā€™T HEK WAS EEN HEERLIJKE CLOWN - vrijdag 24 mei 2024

Weer een dag

In deze podcast wordt er gezwetst over de zoveelste trainer die Ajax weer naar de top zou moeten loodsen. Deze keer een Italiaan met de belofte van efficiƫnt en doelgericht spel - alsof dat nog niet eerder geprobeerd is. Ondertussen rommelt het bij Vitesse, waar de geruchtenmolen op volle toeren draait over veranderingen en de positie van trainer John van de Brom. Alsof we ons daar druk over moeten maken tussen al het geouwehoer over vakantiegeld, matrassen en elektrische fietsen. En laten we vooral niet vergeten de bekende cabaretiers erbij te betrekken, want hun meningen over e-bikes en vakantieplannen zijn natuurlijk van levensbelang. Oh, en laten we vooral de politici niet vergeten, met hun loze beloftes over dierenrechten en sterke vrouwen die als enige durven te spreken. Kortom, een hoop gedoe en drukte om niks, maar ach, het geeft mensen tenminste iets om over te praten bij de koffieautomaat.

Lees meer ā†’

← Terug