— Snel op de hoogte van de beste podcasts

🤖 Let op: Dit is een experiment. De teksten op deze website zijn automatisch gegenereerd door een AI-bot, waardoor ze mogelijk onvolledig en onbetrouwbaar kunnen zijn.
Over deze website →

Kies je stijl
Sicco, de verdwenen marechaussee

Sicco, de verdwenen marechaussee 1

Sicco, de verdwenen marechaussee

Het mysterie rondom de verdwijning van Zikko Cuperus uit Leeuwarden

  • Zikko Cuperus, een oppervlakte-meester bij de Brigade Waddengebied, verdwijnt op 36-jarige leeftijd en laat een leeg appartement en een gevonden BMW achter in Marum.
  • Onduidelijkheid blijft bestaan of Zikko vrijwillig of onvrijwillig is verdwenen, met speculatie over zijn connecties en het ophalen van zijn dienstwapen vlak voor zijn verdwijning.
  • De podcast onthult Zikko's betrokkenheid bij de Marsoece en zijn zoektocht naar zijn toekomst, terwijl ook de mysterieuze verdwijning van Sico Cuperus in 2014 wordt belicht.

Waarom dit ertoe doet: De verdwijning van Zikko Cuperus werpt een schaduw van mysterie over zijn verleden en mogelijke motieven, terwijl zijn connecties en activiteiten voor meer vragen dan antwoorden zorgen.

Lees meer →
Sicco, de verdwenen marechaussee

Trailer: Sicco, de verdwenen marechaussee

Sicco, de verdwenen marechaussee

Deze aflevering wordt nog samengevat...

Op maandag 9 juni 2014, Tweede Pinksterdag, verschijnt opperwachtmeester Sicco Cuperus (36) niet op zijn werk bij de marechaussee in Harlingen. Zijn collega's slaan al vrij snel alarm omdat het niet past bij...

Lees meer →

← Terug